Tichy, a ubezpieczyciel i tak wyceni po swojemu :wink:
głośniki do o1
Zwiń
X
-
głośniki do o1
Witam mam zamiar kupić głośniczki do przodu ale zastanawiam się jakie będą one podłączone pod ten wzmaczniacz a głośniki to:
rainbow
morel
infinity
-
-
tomy_2000, z tych trzech TYLKO Rainbow, ale jeśli już chcesz kupować u Artiego to ten zestaw: http://allegro.pl/rainbow-sax-265-20...786553977.html
a nie 130 mm który podlinkowalesWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
a jakie inne głośniki polecacie 400-500 zł
a te głośniki co o nich możecie powiedzieć rainbow
Komentarz
-
-
Mogę z czystym sumieniem polecić SAX 265, grają u mnie pod Columbusem (drzwi wygluszone Dynamatem i kołnierz z MDFu).
Co prawda soprany biją po uszach, zwłaszcza przy głośniejszym graniu, scena jest trochę rozmyta, lecz sądzę, że pod wzmakiem było by dużo lepiej, biorąc pod uwagę, że jednak w Superbie miejsca ori pod głośniki są słabo rozmieszczone.
Za to przyjemnie dołem grają, zarówno kick bassem jak i niżej ;-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Nexus6Ruget, bez wytlumienia drzwi i wstawienia panela to nie ma sensu ruszac fabryki;
w przeciwnym razie polecam Rainbow'y SAX265 lub Audio System MX165 - oba zagraja juz pod samym radiem
Miałem Rainbow'y u siebie pod radiem Alpine 9855, obecnie dorzuciłem jeszcze dość mocny wzmacniacz Genesis i jak dla mnie lipa totalna, zero basu mimo wygłuszonych drzwi, dobrze że skrzynka w bagażniku ratuje nieco sytuację.
Komentarz
-
-
Jędras_gw da rade jakos sie ustawic i zobaczyc jak graja te glosniki na zywo, bo sam wlasnie poluje na jakis zestaw do przodu? Moze tylko wydaje Ci sie ze nie ma bassu, i dopiero jak u mnie serie uslyszysz to sobie przypomnisz jak to gralo.Jest 230 i 500 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=74730
Komentarz
-
-
radekgw,
nie ma problemu, z tym że wczoraj (o godz. 21:45 ) padł mi podnośnik lewej szyby i musiałem rwać całe wygłuszenie z lewych drzwi, w sobotę odbieram nowy i na początku przyszlego tyg. daje znowu drzwi do wygłuszenia, wtedy możemy się zgadać i sobie posłuchasz.
Nexus6,
drzwi wątpię żebym miał skopane, prędzej podejrzewam charakterystykę ustawień tej zasranej alpine.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jedras_GWradekgw,
nie ma problemu, z tym że wczoraj (o godz. 21:45 ) padł mi podnośnik lewej szyby i musiałem rwać całe wygłuszenie z lewych drzwi, w sobotę odbieram nowy i na początku przyszlego tyg. daje znowu drzwi do wygłuszenia, wtedy możemy się zgadać i sobie posłuchasz.
Nexus6,
drzwi wątpię żebym miał skopane, prędzej podejrzewam charakterystykę ustawień tej zasranej alpine.Jest 230 i 500 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=74730
Komentarz
-
-
radekgw,
robił mi to gość który zajmuje się hobbystycznie przygotowaniem samochodow do zawodow car-audio, także zna się conieco. Mi tłumaczy to w ten sposób że niski ton ma walić z tyłu a z przodu mają być tony średnie-wysokie. Mam już złożone boczki z przodu z powrotem, jak masz chęć to odezwij się na PW to się zgadamy jakoś kiedyś.
Komentarz
-
Komentarz